Uslovi korišćenja

Pre korišćenja našeg Web shop-a ‘eCeger.rs’ pažljivo pročitajte sledeće uslove poslovanja. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko se ne slažete sa nekim od navedenih uslova, molimo Vas da ne koristite naše prodajne usluge.

Korišćenje kupona

Mogućnost korišćenja kupona ima svako. Raspodelu I kreiranje akcijskih kupona vrši I zaključuje isključivo komapnija eCeger.rs. Kupon je jedino moguće iskoristiti na Web stranici eceger.rs I to pre samog zaključenja porudzbine , nije moguće zameniti kupon za novac niti koristiti više od jednog po porudzbini. Vreme važenja kupona je 30 dana od prvobitne porudžbine tj. datuma navedenog na porudžbenici paketa uz koji je kupon dobijen.

Poručivanje željenih proizvoda

Željene proizvode možete poručiti putem našeg Web shopa. Nije potreban nalog , samo je potrebno da Vaše željene proizvode dodate u korpu klikom na dugme “Dodaj” , kada dodate Vaše proizvode potrebno je da kliknete dugme “Korpa” gde ćete imati dalja uputstva kako da pravilno upišete Vaše podatke da bi se obavila uspešna isporuka.

Rok isporuke

Nakon uspešno izvršene porudzbine, zaposleni pažljivo pakuju artikal koji ste poručili i predaju nekoj od kurirskih služba sa kojima poslujemo. Pošiljka će stići na Vašu kućnu adresu najkasnije u roku od 3 radna dana ili u slučaju slanja pošiljki za druga mesta u Srbiji rok za isporuku je 7 radnih dana.

Cena proizvoda

Sve cene na sajtu su izražene u dinarskoj protiv vrednosti. Akcijske cene važe dok su prikazane na sajtu.

Cena poštarine poručenih proizvoda

Poštarina se obračunava pre samog zaključivanja porudzbine. Poštarina moze varirati ali je okvirna cena 300 RSD.

Više informacija o prozivodima

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa poručivanjem, prozivodima ili slanjem slobodno nas možete kontaktirati putem email-a info@eceger.rs. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva vaša postavljena pitanja!

Pre upotrebe proizvoda

Pre korišćenja proizvoda potrebno je pročitati uputstvo za korišćenje. Svaki proizvod je, pre korišćenja, potrebno isprobati na siguran način. Ukoliko niste potpuno sigurni na koji način bi trebali isporobati proizvod ili niste sigurni da je proizvod siguran za korišćenje ili mislite da postoji mogućnost da prouzrokuje materijalnu štetu ili škodi zdravlju ljudi, molimo da proizvod ne koristite, i da nas o tome obavestite. Sve proizvode koristite na sopstvenu odgovornost. Nastojimo da ponudimo što detaljnije i pravilnije opise proizvoda i slika. Usprkos tome, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci o proizvodu i njihove slike u potpunosti tačni.

Opšte odredbe

Sva prava za ovaj sajt su zadržana od strane kompanije eCeger.rs (baze podataka, programerski kod, tekstovi i video audio sadrzaji). Neovlašćeno upotrebljavanje i korišćenje nekog od navedenih segmenata sajta i žiga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i goni se po privatnoj tužbi.

Dostupni načini plaćanja

Plaćanje se isključivo vrši pouzećem, odnosno kada Vam kurir dostavi željeni paket. Cena navedena u Vašem potvrdnom mail-u narudzbenice je poslednja i nepromenjiva nju dajete Vašem kuriru i time preuzimate paket.

Reklamacije

U slučaju da želite da reklamirate proizvod konsultujte se više na stranici reklamacije.